Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 08.09.2014
10 вересня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

На світових торговельних майданчиках перший тиждень вересня пройшов відносно спокійно. Президенти України і Росії провели переговори про припинення вогню на сході України, а в п’ятницю, 5 вересня, було досягнуто згоди про припинення вогню. Незважаючи на угоду, ситуація в Україні дуже далека від врегулювання, так як Російська Федерація і раніше заперечує присутність своїх збройних сил на території України, а сепаратисти не відмовилися від своїх планів щодо виходу територій зі складу України.

Американський індекс S & P 500 продовжив зростання і в черговий раз обновив історичний максимум. Крім більш-менш спокійного зовнішнього фону оптимізм інвесторів був заснований на несподівано хороших даних по замовленнях товарів тривалого користування, які надійшли тижнем раніше. В унісон цим показником приємним сюрпризом виявився і індекс виробничої активності в США (ISM Manufacturing), який у серпні 2014 року піднявся до 59 пунктів - максимального рівня з березня 2011 року, проти 57,1 пункту місяцем раніше.

Огляд фінансових ринків 08.09.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок