Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 31.03.2014
31 березня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Фінансові ринки поки не можуть повернутися до висхідного тренду, який вони демонстрували на початку поточного року. Останні тижні індекси провідних торговельних майданчиків перебувають переважно в бічному тренді. Американський індекс S&P 500 за перший квартал продемонстрував зовсім незначне зростання, а британський індекс FTSE з початку року втратив два відсотки. Схоже, що інвестори не можуть для себе вирішити, чи буде зростання фондових ринків адекватне стійкості зростання світової економіки в умовах відсутності масштабних державних програм стимулювання.

Минулого тижня інвестори змістили фокус з міжнародної політики на економічні показники. Американські індекси гнучко реагували на найбільш важливі макроекономічні показники США, оприлюднені минулого тижня.

Початок тижня був досить непоганим, оскільки статистика по замовленнях на товари тривалого користування за лютий виявилася краще очікувань. Однак оптимізм швидко розвіявся, коли були оприлюднені оновлені дані по ВВП США за четвертий квартал 2013 року. Переглянутий показник, що склав 2,6 %, виявився нижчим за прогнози аналітиків, які очікували показник 2,7%. Минулого тижня знизилася ринкова вартість Citigroup Inc., якій на підставі стрес-тесту Федеральна резервна система не дозволила реалізувати річні плани з виплати дивідендів, посилаючись на недостатню фінансову стійкість установи.

Якщо у світовій політиці не буде неочікуваних сюрпризів сюрпризів, макроекономічні показники будуть в центрі уваги інвесторів. Зокрема, очікується публікація статистики по ринку праці та нерухомосты США, а також декілька виробничихних показників.

Огляд фінансових ринків 31.03.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок