Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 22.10.2012
22 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Європейські фондові ринки добре зростали впродовж тижня. Значущою подією тижня був саміт ЄС, що проходив 18-19 жовтня. На ньому вперше велися предметні переговори про створення банківського та бюджетного Союзу в Європі. Лідери країн ЄС домовилися про те, що протягом 2013 року буде створена система, що дозволяє Європейському центробанку здійснювати нагляд за
всіма 6000 банками єврозони. У середу 17 жовтня прибутковість держпаперів Італії, Іспанії та Португалії знизилася до багатомісячних мінімумів після того, як рейтингове агентство Мoody’s підтвердило оцінку кредитоспроможності Іспанії на інвестиційному рівні.

Впевнене зростання американських фондових ринків, яке спостерігалося протягом трьох перших торгових днів тижня, було практично повністю знівельовано обвалом протягом торгів у п’ятницю 19 жовтня. Інвестори були розчаровані показниками корпоративної звітності. На цей же день припала 25-та річниця «чорного понеділка» дня, коли індекс Доу-Джонса обвалився на 22,6%,
услід за чим падіння поширилося на всі світові біржі.

Читати повністю:

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок