Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 06.08.2012
06 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Центральними подіями минулого тижня, що вплинули на динаміку ринків, були рішення Федеральної резервної системи США і Європейського центробанку про вжиття заходів щодо стимулюван- ня економічного зростання та вирішення боргових проблем.

Перша половина тижня пройшла відносно спокійно, а індекси провідних торгових майданчиків показували слабке зростання або формували бічний тренд. Зокрема, європейські ринки в понеділок 30 липня зазнали «словесних інтервенцій», коли вслід за главою ЄЦБ Маріо Драгі ряд європейських політиків підтвердили намір вжити всі необхідні дії для підтримки проблемних країн єврозони.

Благодушний стан на ринках було порушено, коли стало відомо, що за підсумками засідання ФРС США, що пройшло 31 липня – 1 серпня, було ухвалене рішення утриматися від прийняття рішучих дій, зокрема, від введення третього етапу програми кількісного стимулювання (QE-3) в серпні. Тим не менш, оцінка економічного стану країни, що пролунала, була помітно більш песимістична, ніж попередня. Зокрема, були відзначені слабкий стан ринку праці, повільний темп зростання споживчих витрат, пригнічений стан рин- ку житла.

Читати повністю:

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок