Mobile app
go go
Press about us

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ запровадив систему відеозв'язку Cisco TelePresence
25 October 2012
Отримати на e-mail {title} - FUIB

У головних офісах Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) у Києві та Донецьку встановлені системи відеозв'язку Cisco TelePresence, що дозволяють проводити віртуальні зустрічі з ефектом присутності. Відзначається, що технологія відеозв'язку дає можливість оптимізувати внутрішні і зовнішні комунікації банку, прискорити прийняття рішень, організувати спільну роботу на більш високому рівні і забезпечити більш якісне обслуговування клієнтів у різних регіонах країни.

Рішення про впровадження Cisco TelePresence було прийнято після ознайомлення керівництва банку з перевагами сучасних систем аудіо- і відеоконференцзв'язку. До їх числа відносяться, перш за все, скорочення витрат, економія часу і підвищення ефективності роботи всередині компанії. Тепер для проведення ділових зустрічей зі співробітниками центрального офісу та регіонального відділення в Донецьку не обов'язково їхати у відрядження. Крім того, у працівників банку з'явиться можливість застосовувати відеозв'язок для переговорів із замовниками та консультантами у всьому світі.

У банку були встановлені системи Cisco TelePresence System серії 1300 з екраном і трьома камерами. Це дозволяє проводити наради за участю до шести чоловік з кожного боку. Також було поставлено обладнання для зв'язку окремих систем в єдине вирішення. Система також дає можливість переносити контент з екрану на екран, демонструвати дані з різних джерел і використовувати інформаційні панелі (так звані «білі дошки»), виділяючи головні моменти та звертаючи на них увагу співрозмовників.

Джерело: портал "Компьютерное обозрение"

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback