Mobile app
go go
Press about us

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Де отримати до 15% річних по депозитній карті
25 October 2012
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Портал Prostobank.ua опублікував огляд банківських вкладів з можливістю часткового зняття та доступом до тіла депозиту через платіжну карту. Такі депозити будуть цікаві вкладникам з кількох причин.

По-перше, «картковий» депозит послужить резервним фондом для тих, хто відправляється у відпустку. У разі непередбачених видатків вкладник зможе зняти частину грошей з депозиту, перебуваючи в будь-якій точці України або навіть за кордоном, при цьому гроші продовжують зберігатися в банку і приносити додатковий дохід.

По-друге, такий депозит буде зручний для тих, хто побоюється розміщувати кошти на строковому вкладі без права часткового зняття напередодні нової фінансової кризи: у разі будь-яких побоювань щодо платоспроможності обраного вами банку ви зможете зняти кошти з рахунку, і для цього вам навіть не доведеться відвідувати відділення банку.

Нарешті, якщо мова йде про безстроковий вклад, то його можна оформити в якості платіжної картки для розрахунків на відпочинку або у повсякденному житті: так ви не тільки не будете платити за обслуговування картки, але й будете одержувати додатковий дохід на залишок по рахунку. Правда, в такому випадку потрібно заздалегідь довідатися в банку всі умови зняття коштів з рахунку (розміри комісій, обмеження) і переконатися, що випуск та обслуговування картки будуть безкоштовними. Крім того, варто врахувати, що до депозиту вкладнику відкривають найчастіше карту найпростішого класу (VisaElectron або Maestro), а картку більш високого класу можуть запропонувати лише при розміщенні великої суми вкладу.

У своєму огляді Prostobank.ua назвав шість найприбутковіших вкладів у гривні з можливістю часткового зняття коштів і доступом до тіла депозиту через карту з досліджень компанії на 13 серпня 2012 року (оцінювалися тільки програми від банків з числа 50 лідерів за активами, по одній найбільш вигідній програмі від кожного банку, не враховувалися депозити з мінімальною сумою понад 5000 гривень).

У цьому рейтингу вклади в ПУМБ займають позицію № 3:

"12,2% річних у гривні пропонує Перший Український Міжнародний Банк по вкладу «Вільний депозит» терміном від 1 до 367 днів з виплатою відсотків в кінці терміну Мінімальна сума вкладу – 500 гривень. Можливе поповнення на суму від 100 гривень і часткове зняття коштів. Пролонгація не передбачена".

З повним оглядом можна ознайомитись за посиланням.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback