Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

З переможцями до перемоги: «Ми однієї крові» оголошує про колаборацію з ФК «Шахтар»
24 January 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Легендарний футбольний клуб «Шахтар» та соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ об’єднали свої зусилля та продовжують рятувати життя наших військових і поранених цивільних, підтримувати вітчизняний бізнес, просувати патріотичний арт, розвивати культуру донорства в Україні. Партнери випустили спільну лімітовану колекцію благодійного мерчу для тих, хто вболіває за ФК «Шахтар» і перемогу України.

Як відомо, якщо зірки запалюються, то це комусь потрібно. А якщо зірки об’єднуються, то це точно потрібно багатьом. Справжня «зірка» — соціальна ініціатива «Ми однієї крові» та зірка української Прем'єр-Ліги — ФК «Шахтар» оголосили про співпрацю заради доброчинної мети й наближення перемоги. Лімітована колекція мерчу для тих, хто вболіває за ФК «Шахтар» і перемогу України, буде представлена в кілька етапів. Першими можна буде замовити ексклюзивні бомбери, а згодом вийдуть додаткові аксесуари зі спільної колекції мерчу.

Втім, окрім запуску нового мерчу автори проєкту зроблять для його учасників дещо особливе — можливість особисто зустрітися з гравцями ФК «Шахтар». Серед усіх, хто замовить мерч, буде обрано 3 (три) переможці, які зможуть потрапити на зустріч із футболістами клубу та особисто поспілкуватися, сфотографуватися або навіть потрапити на тренувальний процес із гравцями видатної команди безпосередньо на їхній тренувальній базі у місті Львові.

Замовлення лімітованої серії бомберів стартує 24 січня на сторінках у соціальних мережах та на сайті соціального проєкту «Ми однієї крові», а також в офіційному онлайн фан-шопі ФК «Шахтар». Замовляючи патріотичний мерч із символікою улюбленої команди, кожен та кожна може приєднатися до спільноти, у кого в крові — свобода та незалежність.

Половину вартості кожного замовленого мерчу ПУМБ перераховує громадським організаціям «ДонорUA» та «Агенти крові» для доставки компонентів крові в гарячі точки й закупівлі кровоспинних засобів тактичної медицини для військових і цивільних в гарячих точках України.

Окрім того, місія соціальної ініціативи «Ми однієї крові» — популяризація донорства крові в Україні. Проєкт уже об’єднав навколо себе 558 донорів, які дали шанс на одужання понад 1600 українцям, та невпинно нагадує про необхідність у постійній здачі крові. Це надважливо, коли нашим воїнам доводиться боротися за кожен метр української землі. І це збільшує потребу в донорській крові — необхідно створити такий запас, аби кожен, хто її потребує, отримував невідкладно.

Важливо, що в кожну річ вкладені не лише патріотичний заклик та соціальна складова, але й частинка турботи — безкоштовна доставка від логістичного партнера проєкту «Нова пошта» до будь-якого відділення чи поштомату в Україні.

За оновленнями та активним життям ініціативи «Ми однієї крові» зручно стежити в соціальних мережах та на офіційному сайті проєкту.

За час свого існування проєкт уже перерахував 2 500 000 гривень ГО «ДонорUA» та «Агенти крові». На ці кошти «Агенти крові» закупили 2 низькотемпературних морозильники для зберігання плазми крові, 240 кровоспинних бинтів, 253 оклюзійні наліпки, 350 кровоспинних джгутів-турнікетів та 210 компресійних бандажів, а «ДонорUA» профінансував 31 доставку крові в гарячі точки. Кожна така поїздка рятує понад 1000 людей. Проєкт триває — тож нові результати попереду.

Пам'ятайте, що саме ваше замовлення може не лише подарувати вам зустріч мрії, але й врятувати чиєсь життя! Разом до перемоги!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback