Мобільний додаток
перейти перейти
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Смілива гривня: понад 842 тисячі гривень у монетах мобілізовано на фронт у серпні
02 September 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Лише за серпень, перший місяць акції «Смілива гривня», всі її учасники разом – монетка до монетки – зібрали понад 842 тисячі грн. Через відділення ПУМБ зібрано і перераховано на спецрахунок НБУ для підтримки ЗСУ понад 150 тисяч гривень.

І це ще тільки початок, адже мобілізація монет триває та скриньки для збору продовжують наповнюватися. Щодня до акції доєднуються сотні благодійників. Це родини, садочки, школи, бібліотеки, кав’ярні, ресторани та цілі територіальні громади – всі вони мобілізують свої монети, щоб підтримати наших відважних захисників.

До 31 жовтня триває акція «Смілива гривня», в межах якої на допомогу українським військовим можна передати монети номіналом 10 та 50 копійок, а також номіналами 1, 2, 5 та 10 гривень. Монети можна здати у відділеннях банку, інформація щодо їх роботи оновлюється щодня https://about.pumb.ua/map  

Якщо у вас ще залишилися неплатіжні монети 1, 2, 5, 25 копійок, відправляйте на фронт їх також. З радістю їх приймемо до скриньок у відділеннях ПУМБ.

Cтартував навчальний рік в школах – давайте розпочнемо його з доброї справи та навчимо дітей культурі благодійності. Встановлюйте скриньки для збору в школах. Учасники акції можуть реєструватися на сайті «Смілива гривня» https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia та по закінченню акції отримати електронну грамоту.

Дякуємо кожному, хто вже доєднався до ініціативи!
Підтримуймо одне одного та ЗСУ і жодний ворог нас не здолає!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок