Мобільний додаток
перейти перейти
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ – переможець національного рейтингу проєктних офісів PMO UA AWARDS 2021
26 April 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк  (ПУМБ) - переможець дослідження проєктних офісів PMO UA AWARDS 2021. В рейтингу приймають участь компанії з будь-яких індустрій України, методологія оцінки розроблена таким чином, що не надає переваг жодній індустрії.

Міжнародне та національне журі оцінювало учасників за сімома напрямками: «Шлях PMO», «Клієнтській сервіс», «Найкращі практики», «Інновації», «Формування спільноті», «Генерація цінності», «Розвиток компетенцій». 

«Це, напевно, перша радісна подія, яку ми отримали у цей непростий час. За підсумками 2021 року, ми здобули перше місце, що дуже добре показує динаміку: у 2019 ми мали 4-е місце, у 2020 – 3-є, а тепер ми перемогли! Нагорода відображає загальний рівень розвитку проєктного менеджменту, управління змінами та інноваційність у банку. Це стало можливим завдяки нашій дружній та мегапрофесійній команді (тут мова далеко не лише про наш департамент) та підтримці наших замовників – керівників банку. Незважаючи на турбулентні часи у 2020-2021 роках, ми змогли продовжувати розвивати та вдосконалювати проєктні практики. Впевнена, що і 2022 рік пройдемо з гідністю! Ми наголошували на формуванні спільнот професіоналів управління проєктами, LEAN, скрам-майстрів, на обміні досвідом між колегами та розвитку навичок як співробітників ДУСПП, так і всіх інших керівників проєктів, і LEAN-фахівців. Разом ми сила!», – прокоментувала Юлія Ніколаєва, директорка Департаменту управління стратегічними проєктами і процесами.

PMO UA Awards 2021 проводиться під егідою та за підтримки PMI Ukraine Chapter в партнерстві з PMO Global Alliance. Основна мета рейтингу – це визнання проєктних офісів, що здатні створювати цінність для своїх організацій, стаючи внутрішнім драйвером змін і трансформації, забезпечувати досягнення стратегічних та операційних цілей, а також стійкості та конкурентоспроможності компанії під час вибухових змін на глобальних ринках товарів, технологій, послуг.

Дослідження стартувало ще у вересні 2021 та через військову агресію росії проти України мало затримку до квітня 2022 року.

Оцінювання учасників дослідження проходило у два етапи. Перший - оцінка учасників рейтингу національним журі та визначення 3 фіналістів. Другий етап оцінювало міжнародне жюри, яке й обрало переможця. За результатами дослідження, робота експертів проєктного офісу ПУМБ була визнана найкращою.

Згідно з умовами рейтингу, переможець PMO UA AWARDS 2021 представлятиме Україну на світовому конкурсі проектних офісів PMO Global Awards!

Віримо у перемогу. Віримо в Україну!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок