Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Центр «Розвиток КСВ» і Career Hub спільно з банком ПУМБ провели першу зустріч з експертами медичної сфери для учасників проєкту «Моя кар’єра в Україні»
07 May 2021
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Мета проєкту «Моя кар’єра в Україні» - показати молодому поколінню можливості для самореалізації в Україні, надихнути на свідомий вибір професії та створити платформу для передачі досвіду успішних людей молоді.

Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub: «У підлітків є багато питань про їхнє майбутнє та їхню професію. Зрозуміло, що на всі питання не можуть відповісти батьки та вчителі. Тому вже шостий рік поспіль ми збираємо дітей з усієї України, щоб поговорити з успішними людьми, які мають великий досвід та можуть поділитися, через що вони проходили на своєму кар’єрному шляху».

«В учасників проєкту вже є мрія та мета, яку вони зазначили у мотиваційних листах. Вони не пливуть за течією, а намагаються щось змінити. І в цьому проєкті підлітки продовжать свій розвиток. Ми допоможемо їм визначитися з майбутньою сферою діяльності, додамо впевненості у власних силах аби сміливо рухатися вперед», – зазначила Тетяна Колесник, КСВ-менеджерка банку ПУМБ.

55 учнів з різних куточків України 5 травня відвідали першу кар’єрну зустріч з експертами медичної сфери. Прослухали 5 неймовірних спікерів та спікерок, розвіювали міфи та шукали відповіді на найпоширеніші запитання в сфері медицини.

Своїм досвідом з учасниками ділилися:

  • сімейна лікарка та співзасновниця ГО «Медичні лідери»  Дарина Дмитрієвська;
  • кардіологиня, терапевтка та медична директорка мережі лікарень «Добробут» Тетяна Анікєєва;
  • ветеринарна лікарка та засновниця центру реабілітації та фізичного здоров’я “Step UP” Анна Баришнікова;
  • лікарка-дієтологиня та засновниця Клініки дієтології Самойленко Наталія Самойленко;
  • фармацевт і менеджер проєктного офісу корпорації “Артеріум” Артем Бондарєв.

Підлітки дізналися, чому лікар має бути багатопрофільним та чому стати одразу відомим в медичній сфери нелегко, скільки треба пропрацювати, щоб стати затребуваним лікарем, та де з перших років навчання можна практикуватись. Але найголовніше юні медики зрозуміли, що лише постійний професійний розвиток та мотивація йти далі дозволять реалізувати власний потенціал.

«Якщо ти дійсно мрієш стати лікарем/кою, варто починати пробувати себе вже прямо зараз. Прийти, подивитись та почергувати разом із іншими лікарями. Зрозуміти, чи готовий ти присвятити цьому своє життя», - порекомендувала кардіологиня, терапевтка та медична директорка мережі лікарень «Добробут» Тетяна Анікєєва.

«Щоб стати дієтологом, потрібно починати із себе. Хто, як не сам лікар, буде амбасадором здорового харчування та корисних звичок», - наголосила лікарка-дієтологиня та засновниця Клініки дієтології Самойленко Наталія Самойленко. 

«Робота з тваринами надихає, але ветеринари схильні до вигорання. Втім, якщо правильно розподіляти те, чим хочеш займатися, то все вийде”, - впевнена ветлікарка та засновниця центру реабілітації та фізичного здоров’я “Step UP”» Анна Баришнікова.

Нагадаємо, що на наших учасників попереду чекають зустрічі з експертами у сфері послуг, креативної, медійної, економічної та промислової сфер. Проєкт «Моя кар’єра в Україні» триватиме до кінця навчального року.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback