go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ отримав нагороди в двох номінаціях премії PaySpace Magazine Awards 2020
15 February, Monday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Веб-версія онлайн-банкінгу ПУМБ Online та кредитна картка всеМОЖУ отримали срібло в номінаціях «Кращий веб-банкінг» та «Кращий кредитний продукт для споживачів» премії PaySpace Magazine Awards 2020

Вже третій рік поспіль ПУМБ Online стабільно займає друге місце в своїй категорії. Щодо номінації кредитних продуктів для споживачів, то цьогоріч вона вперше з’явилася в рейтингу, а ПУМБ з кредитною карткою всеМОЖУ одразу увірвався в трійку лідерів з мінімальним розривом від переможця, посівши друге місце.

Премію PaySpace Magazine Awards 2020 вже п’ятий рік поспіль проводить експертне видання про фінанси і технології PaySpace Magazine. Цього року участь в премії взяли участь 300 компаній та експертів в 23 номінаціях. Більш детально про номінації та переможців за посиланням

News

Subscribe to the newsletter