go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Стати клієнтом ГК «Нафтогаз України» можна у 145 відділеннях ПУМБ
05 January, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» розширює партнерську мережу. Відтепер побутові споживачі можуть подати заявку на приєднання до газопостачання від державної компанії в 145 відділеннях банку ПУМБ у 19 областях України. Точні адреси відділень можна перевірити на сайті gas.ua. ГК «Нафтогаз України» спільно з ПУМБ після пілотного проєкту у кількох регіонах України масштабували співпрацю у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Харківській, Полтавській, Сумській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Щоб оформити підключення до ГК «Нафтогаз України», споживачу потрібно завітати до одного з відділень ПУМБ із пакетом необхідних документів: паспортом, ІПН, документом про право власності на житло, а також EIC-кодом. Працівники банку за лічені хвилини допоможуть оформити заявку на приєднання. Після її опрацювання новий клієнт отримає інформацію від ГК «Нафтогаз України» про успішний перехід та подальші інструкції. Перевірити статус виконання заявки на підключення споживачі можуть на gas.ua: для цього на сайті потрібно обрати розділ «Перевірити статус заявки» та ввести у відповідне поле свій ЕІС-код. Подати заявку у відділенні ПУМБ можуть всі охочі, бути клієнтом банку не обов’язково.

Крім відділень ПУМБ, клієнти також можуть подати заявку на підключення у регіональних мережах партнерів Газопостачальної компанії.

News

Subscribe to the newsletter