go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Роз’яснення щодо здійснення виплат по споживчих кредитах фізичних осіб у вересні-листопаді 2020 року
08 September, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Шановні клієнти,

Оскільки карантин продовжено до 31 жовтня 2020 року, це значить, що Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), відповідно до Закону № 3297 «Про внесення змін до Господарського кодексу України (щодо недопущення нарахування штрафних санкцій за кредитами у період дії карантину, встановленого з метою запобігання поширенню на території України коронавірусної хвороби COVID-19)» не буде нараховувати штрафні санкції за несвоєчасну чи неповну оплату мінімальних платежів по кредитах до 30 листопада 2020 року. Також банк не буде застосовувати підвищені відсоткові ставки для тих клієнтів, які не могли своєчасно та в повному обсязі погашати платежі за кредитами в період до 30 листопада 2020 року.

• Нагадуємо, що подовження пільгового періоду не звільняє клієнта від обов’язку сплати платежів по кредиту за березень-жовтень 2020 року (період, протягом якого банк не нараховував штрафи для клієнтів-фізичних осіб за несвоєчасне або неповне погашення мінімальної суми по кредитам)
  • Сума обов’язків, прописаних у договорі (тіло кредиту та відсотки), не зменшується – клієнт має сплатити їх повністю. Якщо клієнт оформив кредитні канікули, платежі по тілу кредиту, які тимчасово не нараховувалися, будуть розподілені на кількість виплат, що закінчилася до повного погашення кредиту.
  • За умови не внесення обов’язкових платежів або їх часткового внесення протягом 1 березня –  31 жовтня, несплачена сума буде винесена на прострочку.

Якщо клієнт має можливість оплачувати щомісячні платежі за кредитами у повному обсязі та вчасно, це допоможе уникнути виходу в прострочку та зберегти позитивну кредитну історію. Якщо ви відчуваєте труднощі з обслуговуванням кредиту, ПУМБ пропонує:

• Кредитні канікули з лонгацією для кредитів готівкою та товарних кредитів (деталі за посиланням)
  • Кредитні канікули по кредитним карткам (деталі за посиланням)

З початку карантину ПУМБ схвалив кредитні канікули та лонгацію для понад 49 тисяч кредитних договорів на загальну суму 782 млн грн.

Вносити щомісячні платежі по кредитам можна в терміналах самообслуговування ПУМБ, а також в терміналах самообслуговування партнерів – Приватбанку, IBox, Easypay, City24, Sistema. Звертаємо вашу увагу, що ПУМБ скасував до кінця 2020 року комісію за користування партнерськими ПТКС, деталі за посиланням

News

Subscribe to the newsletter