go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Financial Club Awards 2020: ПУМБ відзначили в 19 номінаціях
10 July, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) традиційно увійшов до десятки кращих за версією рейтингу «50 провідних банків України». За рік банк зміцнив позиції і перемістився ще на один пункт, піднявшись на 5 місце з 6.

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко увійшов до трійки найсильніших банкірів номінації «Кращий топ-менеджер». А заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай вже другий рік поспіль був визнаний кращим роздрібним банкіром. Менеджмент банку відзначено і в інших номінаціях: заступник голови правління ПУМБ з корпоративного бізнесу Сергій Магдич посів друге місце у номінації «Кращий корпоративний банкір», фінансовий директор ПУМБ Костянтин Школяренко увійшов до трійки кращих фінансових директорів банківського сектору, а Наталія Косенко зайняла 4 місце рейтингу кращих операційних директорів.

Продукти ПУМБ як завжди увійшли до п’ятірки кращих: кредитна картка ВСЕМОЖУ стала переможцем номінації «Картковий кредит». Кредит готівкою «ВСЕЯСНО» увійшов до ТОП-4 кращих готівкових кредитів.

Депозит «Дохідний» увійшов до ТОП-3 номінації «Класичний депозит», а депозит на вимогу «Вільний» зайняв друге місце рейтингу кращих ощадних вкладів.

Цього року журі високо оцінило рівень обслуговування клієнтів-фізичних осіб в ПУМБ. Так банк посів почесне 3 місце у номінації «Зарплатні проекти». У номінації «Інкасація» банк другий рік поспіль отримує «срібло», а в категорії «Обслуговування фізичних осіб у відділеннях» ПУМБ зайняв 4 місце, а в номінації «Преміальний банкінг» та «Овердрафт» увійшов до ТОП-10.

Дистанційні канали обслуговування ПУМБ також традиційно увійшли до десятки кращих: Інтерент-банкінг зайняв 5 місце, а мобільний банкінг – 6 позиція.

За високий сервіс обслуговування юридичних осіб ПУМБ отримав «бронзу». А в номінації «Кредити малому та середньому бізнесу» банк увійшов до ТОП-10.

Відкриттям 2020 року стала нова номінація – «Лізинг», в якій ПУМБ одразу зайняв 4 місце.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field