go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ повідомляє про зміну в складі Правління
13 June, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Ігор Кожевин, заступник Голови Правління – фінансовий директор Акціонерного Товариства «Перший Український Міжнародний Банк» (ПУМБ), прийняв рішення про вихід зі складу Правління банку. Наглядова рада ПУМБ задовольнила рішення Ігоря Кожевина щодо припинення його повноважень.

Правління ПУМБ вдячне Ігорю Олексійовичу за бездоганну роботу та значний внесок в розвиток ПУМБ.

Рішенням Наглядової ради на посаду Заступника Голови Правління – фінансового директора ПУМБ з 04.07.2019 року призначено Костянтина Школяренка. Костянтин Олександрович працює в ПУМБ з незначними перервами з 2001 року. З 2011 року на посаді Заступника Голови Правління очолює напрямок роботи з управління непрацюючими активами.

Вітаємо Костянтина Олександровича з новим призначенням!

{title} - Bank FUIB

Feedback