go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Зустрічайте акційний депозит «Master Бонус» від ПУМБ!
05 June, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує з 5 червня для власників платіжних карток Mastercard акційний строковий депозит з максимальною відсотковою ставкою – «Master Бонус». Відкрити депозит в гривні на спеціальних умовах можна до 31 липня включно у відділенні банку .

Скористатися вигідними умовами акційного депозиту «Master Бонус» можуть клієнти ПУМБ, які зареєструвалися для участі у програмі лояльності «Mastercard Rewards». Важлива умова – «Master Бонус» можна відкрити лише за умови  відкриття нового депозиту або збільшення загальної суми коштів клієнта на депозитних рахунках в ПУМБ відносно коштів, що станом на 23:59 04.06.19 були розміщені на всіх депозитах в гривні (строкових і на вимогу).

Дохідність акційного депозиту «Master Бонус» варіюється залежно від строку вкладу: відсоткова ставка на депозит у гривні строком від 6 до 18 місяців складає 18% річних. Дохідність вкладу строком від 3 місяці складає 17,6% річних у гривні.

Щоб відкрити акційний депозит, потрібно:

• Зареєструвати одну з наступних карток на сайті програми лояльності  «Mastercard Rewards» (за необхідності, картку Mastercard можна оформити у відділенні банку): World Elite Persona, World Black Edition Persona, Platinum, Platinum Persona, Platinum soloМАНДРИ, World (карта "Дбайлива"), World Persona
  • Придбати на сайті Mastercard Rewards Подарунковий сертифікат на розміщення депозиту «Master Бонус». Вартість сертифікату – від 1000 балів (залежно від суми депозиту)
  • Роздрукувати сертифікат для пред’явлення у відділенні банку
  • Звернутися у відділення банку. З собою потрібно мати паспорт, ІНН, сертифікат та суму, яку плануєте покласти на депозит

Акційний депозит «Master Бонус» можна оформити строком на 3-18 місяців зі щомісячною виплатою відсотків. Мінімальна сума вкладу – 10 тисяч гривень.

Більш детальна інформація про депозит – на сайті банку.

АТ «ПУМБ». Банківська ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р

{title} - Bank FUIB