• For private clients
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Financial Club Awards 2019: ПУМБ відзначили в 16 номінаціях
26 April, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) традиційно увійшов до десятки кращих за версією рейтингу «50 провідних банків України». За рік банк зміцнив позиції і перемістився на два пункти, піднявшись на 6 місце з 8. Також ПУМБ було відзначено відразу 2 нагородами в рамках Financial Club Awards 2019 - головної галузевої події банківського сектору, яку щорічно проводить «Фінансовий клуб».

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко увійшов до трійки найсильніших банкірів номінації «Кращий топ-менеджер». А заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай був визнаний кращим роздрібним банкіром 2019 року. Менеджмент банку відзначено і в інших номінаціях: фінансовий директор ПУМБ Ігор Кожевін увійшов до трійки кращих фінансових директорів банківського сектору, а Наталія Косенко - в ТОП-5 кращих операційних директорів.

Наталія Косенко та її команда принесли банку ще одну нагороду – ПУМБ отримав «золото» в номінації «Обслуговування фізичних осіб у відділенні» за високий рівень сервісу. Також ПУМБ зайняв 8 позицію за кількістю відділень, але при цьому показав найвищий приріст - 7 нових відділень за 2018 рік - серед 25 банків, які увійшли в номінацію.

Цього року журі високо оцінило альтернативні канали обслуговування банку. Так, в номінації «Інтернет-банкінг» ПУМБ зайняв 4 місце, а в номінації «Мобільний банкінг» - увійшов в ТОП-5.

Друге місце банку принесла перемога в номінації «Овердрафт». Почесне третє місце ПУМБ отримав за інкасацію коштів. Ще в трьох номінаціях - «Кредит готівкою», «Класичний депозит» і «Преміальний банкінг» ПУМБ увійшов до ТОП-5, а в номінаціях «Карткові кредити», «Зарплатні проекти», «Ощадний вклад» і «Обслуговування юридичних осіб» - в ТОП-10.

{title} - Bank FUIB

Feedback