go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Процесинговий центр ПУМБ підвищує якість обслуговування клієнтів при взаємодії з Mastercard
31 May 2016
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Процесинговий центр Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) завершив проект по оновленню комунікаційного майданчика, з якого виконується онлайн-підключення до міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide, до відповідності рівню Platinum Service Tier.

Platinum Service Tier – максимальний рівень організації підключення процесингових центрів до Mastercard, що передбачає дублювання каналів підключення, провайдерів зв'язку, комунікаційного обладнання. Така конфігурація дозволяє розподіляти пікові навантаження в разі великої кількості операцій, що, в свою чергу, підвищує рівень відмовостійкості і мінімізує можливі труднощі при здійсненні транзакцій клієнтами ПУМБ та банків-партнерів.

Проект став можливий завдяки всебічній підтримці MasterCard.

«Удосконалення функціоналу процесингового центру – це стратегічний крок для максимального зміцнення технологічного ядра банку, і ми цілком підтримуємо ПУМБ на шляху впровадження передових технологій. Впевнені, новий стандарт якості і надійності обробки банківських операцій за допомогою покращеного комунікаційного майданчику вже відчули як сам банк, так і його клієнти», – коментує  Наталія Кангіна, менеджер по роботі з клієнтами у сфері технологій представництва MasterCard Europe в Україні.

«Цей проект дозволить нам перейти на більш високий рівень технологічної взаємодії з платіжною системою MasterCard Worldwide, підвищити ступінь відмовостійкості при обробці емітентських і еквайерських операцій Процесинговим центром банку та якість обслуговування клієнтів», – зазначила  Юлія Шатрова, начальник Процесингового центру ПУМБ.

{title} - Bank FUIB

Feedback