Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Only 1 week left to win 10 thousand UAH additional monthly “salary” for the deposit at FUIB
23 December 2015
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

23 грудня в ефірі шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» оголошено результати передостаннього розіграшу «зарплати»* від ПУМБ в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». Як відбувався розіграш - дивіться на YouTube каналі ПУМБ. В акції автоматично беруть участь усі вкладники, які до 27 грудня 2015 р. розміщують депозит «Дохідний» на термін від 3 місяців на суму від 10 тис грн або від 500 дол. США (євро).

Передостаннім переможцем стала Вікторія з Павлограду, Дніпропетровська область! За допомогою лототрону був визначений переможець - номер депозитного договору, оформленого з 19.10.2015 р. по 20.12.2015 р. включно. Тепер Вікторія протягом календарного року буде отримувати по 10 тис. грн щомісяця. Раніше «зарплату» від ПУМБ за свій депозит вже виграли клієнти з Кривого Рогу, Житомира, Тернополя, Маріуполя і т.д.

Оголошення результатів розіграшу проводиться щотижня кожної наступної середи до 30 грудня включно в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» орієнтовно в 7:40-7:50. Щотижня розігруватиметься один грошовий приз. Правила Акції та список відділень ПУМБ, аби розмістити депозит, можна побачити на сайті www.pumb.ua.

*Під «зарплатою на рік» мається на увазі грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback