Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Уже 5 клієнтів ПУМБ виграли щомісячну зарплату 10 тис. грн в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік»
25 November 2015
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

25 листопада в ефірі шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» оголошено результати вже п’ятого з десяти розіграшів «зарплати» від ПУМБ в акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік». Як відбувався розіграш - можна подивитись на YouTube каналі ПУМБ. За допомогою лототрону був визначений переможець, номер депозитного договору, оформленого з 19.10.2015 р. по 22.11.2015 р. включно. Переможницею №5 стала Наталя з Кривого Рогу. Тепер протягом календарного року Наталя буде отримувати «зарплату від ПУМБ» по10 тис. грн. щомісяця, а її накопичення – приносити дохід на депозиті.

Попереду – ще 5 тижнів акції та 5 розіграшів. А отже ще п’ять вкладників зможуть отримувати 10 тис. грн. щомісяця протягом року, «зарплату від ПУМБ» за свій депозит.

В акції «Розмістіть депозит і виграйте зарплату на рік» автоматично беруть участь усі вкладники, які розмістили депозит «Дохідний» на термін від 3 місяців на суму від 10 тис грн або від 500 дол. США (євро) в період з 19 жовтня по 29 грудня 2015 р.

Під «зарплатою на рік» мається на увазі грошовий приз у розмірі 120 000 грн, який виплачується щомісяця рівними частинами протягом календарного року. Оголошення результатів розіграшу проводиться щотижня кожної наступної середи, починаючи з 28 жовтня і по 29 грудня в ефірі ранкового шоу «Ранок з Україною» на ТРК «Україна» орієнтовно в 7:40-7:50. Щотижня розігруватиметься один грошовий приз.

Правила Акції та список відділень ПУМБ, аби розмістити депозит, можна побачити на сайті www.pumb.ua.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback