Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Рівно 5 хвилин, аби скористатися грошима з депозиту «Вільний» через мобільний банкінг, - перевірили у проекті «Банк у твоїй кишені»
24 July 2015
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Триває проект «Банк у твоїй кишені»: інтернет-банкінг ПУМБ online тестують на жіночому порталі tochka.net і чоловічому інтернет-журналі mport.ua. Журналісти Микола та Аліна відмовилися від походів у банк і перевели більшість своїх фінансових операцій в онлайн-режим.

Цього тижня депозит і мобільний банкінг врятували Миколу від розлучення. Герой купував подарунок до річниці весілля, і щоб витримати несподівано великий бюджет подарунку, прямісінько з магазину парфумерії змушений був зняти частину коштів зі свого депозиту «Вільний» у ПУМБ. Гроші прийшли на його рахунок моментально, а загалом на цю операцію в мобільному банкінгу Микола витратив лише 5 хвилин. А що цього тижня робила Аліна? Заходьте на проект!

«Банк у твоїй кишені» доступний на http://mport.ua/pumb_online та на http://tochka.net/pumb_online/.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback