Мобільний додаток
перейти перейти
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

FUIB Summarises Results of First Year of its Presence in Social Media
17 January 2013
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ має офіційні представництва у таких соціальних медіа: Facebook, Twitter, LinkedIn, ВКонтакте, Google+, Foursquare, YouTube. Станом на початок січня 2013 р. понад 35 тис. українців читають новини ПУМБ та беруть участь у дискусіях на цих майданчиках банку в соцмережах. Вони отримали відповіді на понад 1500 запитань, залишили понад 10 тис. коментарів як про роботу банку, так і про питання, що їх цікавлять на тему фінансів, інтернет-банкінгу, платіжних карток, шопінгу, онлайн-сервісів тощо. Тисячі клієнтів та послідовників взяли участь в акціях банку в соцмережах, а також отримали спеціальні пропозиції і заохочення (бонуси, сувеніри, грошові призи).

Дотримуючись стратегії розвитку банку, в грудні 2011 року ПУМБ відкрив свої офіційні представництва в соціальних мережах. За 1 рік банк досяг результатів, якими можна пишатися:

  • ПУМБ №1 за кількістю послідовників у Facebook згідно рейтингу компанії «Простобанк консалтинг». ПУМБ входить до ТОП-5 українських брендів, які найчастіше взаємодіють із користувачами Facebook за даними аналітичного сервісу SocialBakers за грудень 2012 року. При цьому середній час відповіді (Response Time) та відсоток відповідей (Response Rate) є найвищим – 97 хв. та 100% відповідно.
  • ПУМБ входить до ТОП-3 серед всіх українських банків за кількістю учасників офіційної групи ВКонтакте: http://vk.com/pumbua
  • Twitter-акаунт ПУМБ знаходиться у ТОП-3 за кількістю послідовників серед усіх банків в Україні. Акаунт ПУМБ входить до ТОП-3 за впливовістю серед всіх брендів в Україні відповідності з даними спеціалізованого сервісу Klout.com: http://klout.com/pumbua
  • ПУМБ − перший і єдиний серед найбільших банків за класифікацією НБУ, що має офіційну присутність в перспективній геосоціальній мережі Foursquare. Сторінка банку в ТОП-20 всіх сторінок в Україні. Див http://foursquare.com/pumbua та http://fourua.com

Сторінка ПУМБ в Facebook − одна з найбільш активних і популярних не тільки серед банків, а й усіх українських компаній. Сьогодні у неї більше 18000 постійних читачів та сотні активних користувачів − постійних учасників дискусій.

Вся активність ПУМБ у соціальних мережах проводиться під єдиним гаслом «Ваш фінансовий гід онлайн!». У спільнотах ведеться дискусія про фінансові послуги та продукти, які пропонує банк, про новини зі світу фінансів, клієнти банку отримують поради щодо економії часу і примноженню грошей. Повідомлення про акції ПУМБ − одні з найбільш читаних та коментованих постів у соціальних акаунтах банку. Однією з наймасштабніших та ефективних була акція в соцмережах на підтримку депозитної пропозиції «Великі гроші», що була проведена одночасно в Facebook та Вконтакте, і отримала підтримку на інших майданчиках банку. Акція дозволила залучити сотні нових клієнтів та більше 7000 нових послідовників до офіційних спільнот ПУМБ. Один з клієнтів банку виграв 10000 грн., а понад 100 учасників отримали пам'ятні призи.

ПУМБ є єдиним великим банком, який офіційно представлений в сучасній геолокаційній соціальній мережі Foursquare. Сьогодні в мережі Foursquare зареєстровано понад 160 точок присутності ПУМБ. Влітку 2012 року ПУМБ запустив нову програму лояльності для клієнтів, зареєстрованих у Foursquare. «Мерів», або найбільш частих відвідувачів відділень, банк заохочує подарунками з елементами корпоративної символіки. Для того, щоб користувачі Foursquare могли легше розпізнати точки присутності банку, на кожному відділенні розміщуються спеціальні наклейки.

Передноворічна акція банку в Twitter, спрямована на підвищення лояльності, забезпечила багаторазовий ріст спільноти: на початку 2013 року у акаунта ПУМБ стало більше 2000 фоловерів.

«Присутність банку в соціальних мережах дає можливість постійно вести діалог з клієнтами ПУМБ, бути «фінансовим радником» для активної аудиторії, а головне − оперативно реагувати на будь-які звернення клієнтів. За рік ми досягли значних успіхів, і будемо розвивати цей напрямок в майбутньому, оскільки соціальні медіа є цінним каналом комунікацій для банку. У 2013 році ми порадуємо наших фанів корисною інформацією та новими акціями лояльності», − зазначила Тетяна Черненко, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок