Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Сторінка ПУМБ в соцмережі Facebook посіла друге місце в конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2012»
20 November 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ взяв участь в конкурсі «Краще корпоративне медіа України 2012», організованому Асоціацією корпоративних медіа України. За звання кращих і символічну «зірку» змагалися 128 корпоративних проектів у 14 категоріях. Підсумки конкурсу були оголошені в рамках форуму «Інноваційні маркетингові комунікації».

За результатами голосування членів журі сторінка ПУМБ в соцмережі Facebook завоювала друге місце в категорії «Сторінка компанії в Facebook». Така номінація з'явилася у конкурсі вперше, що підтверджує зростаючу роль комунікацій в соціальних медіа для бізнесу.

Крім того, за підсумками конкурсу корпоративний сайт банку www.pumb.ua отримав нагороду «за професіоналізм, сучасний дизайн та зручну навігацію». Сайт був оновлений влітку поточного року і відрізняється високою функціональністю, інноваційною навігацією, а також виконаний згідно з останніми світовими трендами веб-дизайну. Банк також запустив мобільну версію сайту, яка дублює зміст корпоративного сайту ПУМБ, але оптимізована для користувачів мобільних пристроїв.

Нагадаємо, що вся активність ПУМБ в соціальних мережах проводиться під єдиним девізом «Твій фінансовий гід онлайн». У спільнотах обговорюються фінансові послуги та продукти банку, новини зі світу фінансів, а також поради щодо економії часу і примноженню грошей. Комплексна робота в соціальних медіа забезпечила банку провідні місця і визнання у ряді рейтингів. Так, за даними рейтингу компанії «Простобанк консалтинг» ПУМБ є банком № 1 в Facebook в Україні.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback