Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ запропонує клієнтам 4000 банкоматів, побудувавши один з найбільш масштабних проектів в Україні
27 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний банк повідомляє про розширення мережі банкоматів завдяки партнерству з ПАТ «ВТБ Банк».

10 травня 2011 року банкоматна мережа «РАДІУС», що складається з банкоматів ПУМБ і банків-партнерів, які обслуговуються Процесинговим центром ПУМБ, об'єднується з банкоматною мережею ПАТ «ВТБ Банк». Створення об'єднаної банкоматної мережі розширить географію надання послуг через банкомати для власників карток ПУМБ і всіх банків-партнерів за пільговими тарифами.

Таким чином, Об'єднана мережа банкоматів «РАДІУС» та банків-партнерів складає 4000 банкоматів по всій території України і є одним з наймасштабніших проектів в Україні за кількістю банків-учасників (35 банків) і задіяних в ньому термінальних пристроїв. Єдина мережа дозволяє власникам платіжних карт ПУМБ отримати готівку та інші послуги за зниженими комісіям.

На 1 квітня 2011 року об'єднана мережа банкоматів ПУМБ і банків-партнерів (мережа «РАДІУС») і банкоматів ПАТ «УКРСОЦБАНК» об'єднувала 34 банки і налічувала 3 599 банкоматів. Мережа ПАТ «ВТБ Банк» налічує 377 пристроїв, представлених у містах та обласних центрах 14 областей України та в Автономній республіці Крим. Таким чином, клієнти ПУМБ і банків-партнерів ПУМБ отримали можливість обслуговування в 4000 банкоматах мережі «РАДІУС» та банків-партнерів по всій території Україні за пільговими тарифами.

У 2010 році ПУМБ став першим приватним банком в Україні, який успішно завершив аудит відповідності міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS, що є вимогою міжнародних платіжних систем (Visa International та MasterCard Worldwide).

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87 % акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. ПУМБ є одним з найбільш прибуткових банків в Україні за підсумками діяльності у 2010 році (5-е місце серед ТОП-30 банків), показавши одні з кращих показників повернень на капітал і активи на посткризовому ринку (ROE і ROA). Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік. ПУМБ визнаний № 1 у рейтингу банків за інноваційністю в роботі з приватними клієнтами («Компаньйон» - серпень 2010 р.)

18 вересня 2006 року ПУМБ і його банки-партнери вивели на ринок спільний бренд «Радіус». На 1 квітня 2011 року всеукраїнська об'єднана мережа «Радіус» об'єднує 33 банки-партнера та 2 463 банкомати по всій території Україні. На кінець 2010 року ПУМБ і банки-партнери емітували 1 180 958 платіжних карток МПС Visa International та MasterCard Worldwide, встановили 2 280 банкоматів, що на 9 % більше, ніж у 2009 році.

Кількість POS-терміналів, підключених до Процесингового центру ПУМБ в 2010 році, збільшилася на 40 % в порівнянні з 2009 роком. Так, мережа торгових POS-терміналів склала до завершення 2010 року 6022 пристрої, а POS-терміналів з видачі готівки - 1 836 одиниць.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback