go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

2 тижні до кінця акції «Сезони вдалих покупок» від ПУМБ і MasterCard
25 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ повідомляє про зростання безготівкових платежів власників платіжних карт MasterCard та Maestro.

З початку літа більше 22,5 тис. власників платіжних карт MasterCard та Maestro від ПУМБ прийняли участь в акції Банку і MasterCard «Сезони вдалих покупок», здійснивши платежі на загальну суму 58,7 млн. грн., що в 2 рази перевищує кількість безготівкових розрахунків за цими картками за аналогічний період 2010 року. У порівнянні з трьома місяцями, що передували проведенню акції, активність використання цих карт зросла на 12% *.

«Все більше українців відкривають карткові рахунки, оскільки розраховуватися карткою в торгових мережах зручніше, ніж готівкою, а проведення операції в терміналі для власника карти є безкоштовним, - говорить Валерій Пацуй, Начальник Департаменту розвитку карткового і транзакційного бізнесу ПУМБ. - Крім того, зручно, що карти MasterCard широко використовуються як в Україні, так й за кордоном, і наші клієнти активно користуються такою перевагою».

Нагадуємо, що з 1 червня по 31 серпня 2011 проходить акція ПУМБ і MasterCard «Сезони вдалих покупок». Розраховуючись за покупки картками MasterCard та Maestro від ПУМБ в торгових мережах партнерів акції можна отримати приємні знижки:

5% - у мережах магазинів одягу SELA. Знижка поширюється на будь-яку колекцію одягу та аксесуарів. Знижка за програмою MasterCard додається до знижок розпродажу;

10% - від вартості покупки в подарунок в мережі магазинів Фоксмарт. При покупці на суму від 200 грн держатель картки Maestro або MasterCard отримує можливість вибрати товари з категорії «аксесуари» або додаткове сервісне обслуговування техніки за програмою Master Service.

Крім того, ви можете стати власниками одного з 30 сертифікатів на суму 500 гривень, який можна використовувати в мережі партнерів акції Фоксмарт або SELA на вибір.

Про детальні умови проведення акції можна дізнатися на сайті www.mastercard.com/ua

* дані станом на 15.08.2011 р.

{title} - Bank FUIB

Feedback