Мобільний додаток
перейти перейти
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Соціальний проєкт «Ми однієї крові» за ініціативи ПУМБ зібрав 600 тисяч гривень на закупку такмеду для захисників і доставку крові в гарячі точки
08 September 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Соціальний проєкт «Ми однієї крові» – це масштабна співпраця  банку ПУМБ, логістичної компанії Нова пошта, громадських організацій «ДонорUA» та «Агенти крові», 6 відомих українських виробників та 4 ілюстраторок. Благодійний патріотичний мерч рятує життя українців та підтримує український бізнес.

Усі речі та аксесуари створені тільки українськими виробниками – Harvest, Twins Store, Seven mountains, OHUENO, Griffon Socks та «Авіація Галичини». Кожне нове замовлення – це підтримка бізнесу та вливання фінансової крові в українську економіку.

До дизайну мерчу долучились українські ілюстраторки – Sandra Ruth, Anastreela, Maliunok та Пилюшенко Катерина, чия творчість підтримує віру українців в перемогу. Замовляючи мерч, кожен зможе навзаєм підтримати митців та український арт.

Половину вартості кожного замовлення ПУМБ перераховує громадським організаціям ДонорUA та «Агенти крові». Зібрані кошти спрямовуються на забезпечення потреб у донорській крові, доставку компонентів крові до гарячих точок та закупівлю засобів тактичної медицини для українських воїнів.

За два місяці ініціатива зібрала 600 тисяч гривень, і ці гроші вже рятують життя. Завдяки ним:

  • «ДонорUA» робить вісім доставок крові в гарячі точки. Кожна доставка рятує близько тисячі життів.
  • «Агенти крові» замовили 140 джгутів-турнікетів та 253 оклюзійні наліпки для військових. Втрата крові – це найчастіша причина смерті на полі бою, тож турнікети і наліпки мають бути в кожній тактичній аптечці.

Окрім того, кампанія «Ми однієї крові» ініціювала близько 100 нових кроводач через систему «ДонорUA». Одна донація крові може врятувати три життя. Проєкт триває й продовжує збирати кошти та підтримувати донорство.

Українці можуть підтримати проєкт, зареєструвавшись на платформі «ДонорUA» та здавши кров у донорських центрах. Кожен донор отримує 25% знижки на мерч. Дізнатися, як здати кров та отримати знижку, можна за посиланням.

Дізнатися більше про проєкт і замовити мерч можна тут: https://www.instagram.com/lifesavingmerch та www.facebook.com/lifesavingmerch
Доставка по Україні за кошт Нової пошти.

Замовляйте мерч, що рятує життя, і носіть його з гордістю!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок