Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ став учасником Національного дня дівчат у технологіях
13 October 2021
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

11 жовтня 2021 року на честь Міжнародного дня дівчат CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ”, її ініціатива Дівчата STEM та UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення організували Національний день дівчат у технологіях. ПУМБ відвідали 10 гостей, які пов’язують своє життя з новими технологіями.

Національний день дівчат у технологіях – день, коли дівчата з усієї України відвідують технологічні компанії, щоб познайомитися з особливостями їх діяльності та дізнатися, як дівчата і жінки можуть побудувати свою кар’єру у сферах технологій.

11 жовтня ПУМБ відкрив двері дівчатам віком 13-16 років з Філіалів “Дівчата STEM” - навчальних закладів відповідних регіонів. На учасниць екскурсій очікувало знайомство з фахівчинями зі STEM-сфер, розповіді про роботу в компанії “зсередини”, нові знання про технології, а також сувеніри на пам’ять.

В ПУМБ дівчаток STEM люб’язно прийняли експертки, які працюють з новими технологіями у сферах ІТ, дата-аналітики та кібербезпеки. Колежанки розповіли про банк, його різні підрозділи та детально познайомили зі своїми напрямками, розповіли про виклики та можливості. І навіть дали дівчатам можливість спробувати свої сили у невеличких завданнях.

16-річна Марія, яка розглядає кібербезпеку, як можливу майбутню професію, подякувала за незабутню зустріч: «Мені дуже сподобалося, було цікаво. Я змінила своє уявлення про кібербезпеку».

Дарина, 14 років, яку цікавить дата-аналітика, поділилася враженнями: «Мені сподобалось дізнаватися про дані клієнтів та їх опрацювання. Було цікаво розбиратись, як працює вся ця база, як дані потрапляють до неї та як їх аналізують».

Майбутні айтішниці Світлана (16 років), Анастасія (17 років) та Анна (13 років) залишили свої враження на фліпчарт-дошці: «Було дуже цікаво. Ми отримали неймовірні емоції)))».

ПУМБ приділяє велику увагу якісній освіті, зокрема усвідомленому вибору молоддю майбутньої професії.

Наталя Булава, головна фахівчиня Центру моніторингу транзакцій: «З кожним роком в кібербезпеці банку ПУМБ стає все більше дівчат. Ми завжди відкриті для перспективної та талановитої молоді. Головне, щоб професію молоді люди обирали до душі».

Ольга Кононенко, головна системна аналітикиня Центру розробки програмного забезпечення: «Сьогодні без знання новітніх технологій неможливо бути успішною людиною. В провідних компаніях формується інноваційна культура. Команда ІТ ПУМБ чекає на цілеспрямованих дівчат».

Христина Дашинич, керівниця проєктів відділу Data Science та діджиталізації CRM: «ПУМБ інвестує у розвиток української молоді. Так, навесні банк створив навчальний проєкт «Академія Аналітики ПУМБ». Результати першого пілоту – 80 студентів та 14 працевлаштованих у банк випускників. І далі буде!»

А щоб усі дівчата з різних куточків України могли також відзначити “Національний день дівчат у технологіях”, у другій половині дня ініціатива Дівчата STEM провела фінальну онлайн-конференцію, під час якої надихаючі та успішні жінки поділилися своїми історіями кар'єрного шляху у сфері технологій та дали корисні поради дівчатам. Поради та особисті історії спікерок у записі заходу за посиланням

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback